Η PumaPay γίνεται ιδρυτικό μέλος του Ινστιτούτου για το Μέλλον (IFF) του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Το Ινστιτούτο για το Μέλλον (IFF) στο Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας ανακοινώνει τη συνεργασία του με το PumaPay, ένα blockchain που βασίζεται στην ανάπτυξη του πρωτοποριακού πρωτοκόλλου PullPayment. Η PumaPay αποτελεί ιδρυτικό μέλος του IFF, ενός νέου διεπιστημονικού ερευνητικού κέντρου του Πανεπιστημίου της Λευκωσίας που αποσκοπεί στην επέκταση της κατανόησης του blockchain και του AI, καθώς και στην αποτελεσματική ενσωμάτωσή τους συμβάλλοντας στην αποτελεσματική εφαρμογή τους στη βιομηχανία, στην κυβέρνηση, στην εκπαίδευση και στην κοινωνία γενικώς. Το όραμα του IFF είναι να γίνει ένα κορυφαίο ακαδημαϊκό ερευνητικό κέντρο, πρωτοπόρο στη διεπιστημονική έρευνα και καινοτομία σε όλη την Κύπρο, την ΕΕ και τον κόσμο.
 
"Η τεχνολογία Blockchain υπόσχεται πολλά για το μέλλον - όχι μόνο στις πληρωμές, αλλά σε σχεδόν κάθε σφαίρα της ζωής μας. Καθώς αναπτύσσουμε την καινοτόμο λύση πληρωμής μας, με τρόπο που δεν έχει γίνει ποτέ πριν, συμβουλεύουμε τα πιο λαμπρά μυαλά και τις τελευταίες έρευνες αυτής της νέας βιομηχανίας. Θεωρούμε τους εαυτούς μας ως μια γέφυρα μεταξύ της ακαδημαϊκής έρευνας και της πραγματικής πρακτικής εφαρμογής της τεχνολογίας blockchain καθώς αναπτύσσουμε τη λύση πληρωμών μας », λέει ο CEO της PumaPay, Yoav Dror.
 
Η PumaPay αναπτύσσει ένα μοναδικό πρωτόκολλο πληρωμής που θα επιτρέπει στους εμπόρους να δέχονται εύκολα τις πληρωμές σε κρυπτογράφηση με την ευκολία και την ευελιξία των σεναρίων πληρωμής που διατίθενται επί του παρόντος μόνο μέσω πιστωτικών καρτών, όπως οι επαναλαμβανόμενες πληρωμές. Φέρνοντας αυτή την ευκολία στο blockchain, η PumaPay στοχεύει στον επαναπροσδιορισμό του συστήματος πληρωμών. Πολλές παγκόσμιες μάρκες έχουν ήδη δεσμευτεί για την εφαρμογή της λύσης PumaPay, συμπεριλαμβανομένων των Wix, Fashion TV, Rent24 και IronFX, για να αναφέρουμε μερικά.
 
Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ήταν από τα πρώτα πανεπιστήμια του κόσμου που αγκάλιασαν τις τεχνολογίες της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, συμπεριλαμβανομένου του blockchain. Ενδεικτικά, το Πανεπιστήμιο ξεκίνησε το πρώτο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στο Ψηφιακό Νόμισμα και δεσμεύεται να προωθήσει τις ακαδημαϊκές σπουδές και την έρευνα του blockchain και των σχετικών πεδίων.
 
"Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την PumaPay ως ιδρυτικό μέλος του Ινστιτούτου για το Μέλλον. Καθώς η IFF φιλοδοξεί να αποτελέσει κορυφαία πηγή έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης στη διασταύρωση εκθετικών τεχνολογιών, συμπεριλαμβανομένου του blockchain, είναι απαραίτητο να συγκεντρωθούν τόσο μεγάλες εταιρείες όσο και καινοτόμες νεοσύστατες εταιρίες που εργάζονται σε αυτές τις τεχνολογίες. Αναμένουμε ότι η τεχνογνωσία της PumaPay σε πρωτόκολλα πληρωμής βασισμένη σε blockchain, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των άλλων εταιρικών και ακαδημαϊκών μας μελών, θα συμβάλουν σημαντικά στην πραγματοποίηση του οράματος της IFF », λέει ο Γιώργος Γιαγλής, Διευθυντής του IFF στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.
 
Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και τη IFF
 
Σχετικά με το PumaPay:

 
Η PumaPay προσφέρει ένα δωρεάν πρωτόκολλο ανοικτού κώδικα βασισμένο σε blockchain που αποκεντρώνει ένα ολόκληρο στρώμα υπηρεσιών επεξεργασίας συναλλαγών. Το ολοκληρωμένο και ευέλικτο πρωτόκολλο επιτρέπει σε όσους το υιοθετούν να επεξεργάζονται συναλλαγές χρησιμοποιώντας σχεδόν όλες τις γνωστές μεθόδους τιμολόγησης και συνδυάζει τις καλύτερες παραδοσιακές μεθόδους (πιστωτικές κάρτες) και λύσεις βασισμένες σε blockchain.

Επισκεφθείτε τη διεύθυνση
https://pumapay.io/contact/ για περισσότερες πληροφορίες.
 
Επικοινωνία:
pr@pumapay.io
 
Σχετικά με το IFF:
 
Το Ινστιτούτο για το Μέλλον (IFF) είναι ένα ερευνητικό ίδρυμα στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (UNIC). Το IFF ιδρύθηκε για να διερευνήσει την υπόθεση ότι η τεχνολογική πρόοδος θα προκαλέσει ταχεία επιτάχυνση της κοινωνικής αλλαγής τις επόμενες δεκαετίες. Ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών - blockchain, τεχνητή νοημοσύνη, βιοτεχνολογία, νανοτεχνολογία, ρομποτική, αυξημένη και εικονική πραγματικότητα, αεροσκάφη, αποκεντρωμένες αυτόνομες οργανώσεις, υπολογιστική ιατρική, διαδίκτυο των πραγμάτων, αυτόνομα οχήματα - θα αρχίσουν να φτάνουν μέχρι το 2020. Κάθε μία από αυτές τις τεχνολογίες θα ήταν ξεχωριστή. Συνολικά, οι τεχνολογίες αυτές θα επηρεάσουν την οικονομία, τις κοινωνικές δομές, τα νομικά συστήματα, την κατανομή του εισοδήματος, τη διακυβέρνηση, την εκπαίδευση και τον πόλεμο - και θα θέσουν θεμελιώδη ερωτήματα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οργανώνεται η κοινωνία. Ο στόχος είναι να προωθεί τους σπουδαστές και τη σχολή (στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και άλλους), καθώς και τους υπεύθυνους για τη χάραξη πολιτικής και τους ηγέτες των επιχειρήσεων, να προετοιμαστούν για αυτές τις αλλαγές και να επιδιώξουν κοινωνικά ευεργετικά αποτελέσματα. Η αποστολή του Ινστιτούτου είναι διεπιστημονική από τη φύση της και λειτουργεί σε σχολές και τμήματα για την υποστήριξη ακαδημαϊκών προγραμμάτων, έρευνας, κατάρτισης και συνεδρίων. Δεδομένου του αναδυόμενου χαρακτήρα των τομέων αυτών, χαιρετίζει θερμά τις συνεργασίες με άλλα πανεπιστήμια και οργανισμούς που ενδιαφέρονται για παρόμοιους τομείς.